Kiitos ilmoittautumisestasi Alumni Update tapahtumaan!

Pääset Innopoliin Helsingin keskustasta linja-autolla 103. Lähimmät pysäkit Tietotie tai Innopoli. Bussi 103 lähtee Kampin kauppakeskuksen bussiterminaalista. Innopolin pysäkillä pysähtyvät myös Espoon sisäisen liikenteen linjat: 52, 52A sekä seutulinjat 510, 512A, 550.

Reittioppaasta näet aina tarkimmat ja ajanmukaiset ohjeet julkisella liikenteellä lähtöpisteestäsi pääkaupunkiseudulta Innopoliin http://www.reittiopas.fi/

Omalla autolla tulijoille Innopolien edessä on runsaasti ilmaisia vieraspaikkoja. Parkkialue on opastettu. Muistathan lähtiessäsi ottaa aulasta parkkipoletin mukaan.

Nähdään Innopolissa to 8.10. Tervetuloa!

 

Yhteistyössä
Google_200px SuperAnalytics
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy