Koulutus, joka tekee sinusta asiantuntijan

Adwords Academy -ohjelmaan kuuluu käytännön työtehtäviä tukeva koulutus alan johtavilta asiantuntijoilta. Ohjelman kesto on 6 kuukautta ja sinä aikana järjestetään 19 koulutuspäivää. Koulutuksen avulla pääset päivittämään taitosi ja kasvat kysytyksi AdWords-ammattilaiseksi. Ohjelmaan sisältyvä koulutus perehdyttää sinut AdWords-työkalun käyttöön sekä online-markkinoinnin kenttään laajemmin.

Koulutus käsittelee mm. näitä aiheita:

  • Online-markkinoinnin kenttä
  • AdWords-kampanjoiden luominen, seuranta, analysointi ja optimointi
  • Web-analytiikka
  • Ohjelmallinen mainonta
  • Hakukone- ja konversio-optimointi
  • Somen mahdollisuudet
  • Mediasuunnittelu digimedioissa

Ohjelman aikana saat mahdollisuuden suorittaa Google AdWords Professional -sertifiointiin tähtäävät testit.

Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat

AdWords Academyn toteutuksesta vastaa Saranen Consulting ja ohjelmaan kuuluvat koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Google Finlandin kanssa. Kouluttajina toimivat Googlen ja Googlen kumppaniyritysten asiantuntijat.

Lue lisää: Työtehtävät | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy