Hakuohjeet – Hakuaika on päättynyt!

Adwords Academy kasvattaa tulevaisuuden digitaalisen mainonnan tekijöitä. Tule mukaan ja päivitä osaamisesi tai suuntaa uudelle uralle.

Hakemus kannattaa jättää heti, sillä esivalinnat käynnistyvät jo hakuajalla! Voit aloittaa ohjelmassa heti sinulle sopivan yrityspaikan löydyttyä.

Näin haet

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-toimisto.fi/koulutushaku (koulutusnumero 662442) tai omassa TE-toimistossasi.
  2. Täytä lisäksi tietosi myös Hae Nyt! -linkin kautta, sillä kutsut haastatteluihin lähetetään tämän hakemuksen perusteella.

Kenelle Adwords Academy on tarkoitettu?

Etsimme sinulle roolin, joka parhaiten vastaa taustojasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista tai aiempaa kokemusta AdWords-työkalusta – oleellista on vahva motivaatiosi digitaalisten kampanjoiden sekä hakusanamainonnan parissa työskentelyyn.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Mikäli mietit, voitko ja kannattaako osallistua ohjelmaan, ole rohkeasti yhteydessä!

Yritykset ovat valmiita aloittamaan rekrytointihaastattelut, joten mukaan kannattaa hakea pikaisesti!

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

Adwords Academy in collaboration with Google on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting.

 www.saranen.fi

 

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy