Zeroten

Etsimme projektipäällikköä.

Zeroten Oy on vuonna 2013 perustettu voimakkaasti kasvuun panostava pienisuuri mainostoimistoimisto, tarjoamme kokonaispalvelun strategiasta digiin, myymälään ja printtiin. Tarjoamme asiakkaillemme tekemisen helppoutta, osaamista ja kilpailukykyä.  Haluamme olla mukana suunnittelemassa ja luomassa menestystarinoita. Hyvän  viestinnän ja markkinoinnin taustalla on aina liiketoiminnan ja sen tavoitteiden ymmärrys. Paras tapa ymmärtää asiakasta on olla mukana luomassa tämän strategiaa.

Toimistomme sijaitsee Malmilla ja omaa henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä seitsemän. Toimimme yhteistyössä osakkuusyhtiömme Limeon Oy:n ja Emerson Ten Oy:n kanssa.

120x120px_AAWG6_rekyr_Zeroten

 

 

 

Tutustu meihin: www.zeroten.fi

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy