SituPro

SituPro on työkalu myynnin ja jakelutiemarkkinoinnin tehostamiseen, jonka avulla brändeille aukeaa reaaliaikainen ja visuaalinen näkymä suoraan jälleenmyyntipisteisiin kaikilla markkina-alueilla. SituPro lanseerataan Suomessa marraskuussa.

Visiomme on olla reaalimaailman Google Analytics.

Client Service –työntekijöitä

Etsimme joukkoomme innostuksella ja ilolla työtänsä tekeviä maailman parhaita asiakaspalvelijoita. Neuvot, opastat ja palvelet asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostilla, skypessä ja henkilökohtaisesti. Vastuullasi on varmistaa omalta osaltasi service design strategiamme toteutuminen. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytapaa. Olet valmis ottamaan vastuuta ja hoidat asiat loppuun saakka sekä osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Englannin kielen taito on ehdoton edellytys, kaikki muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle työtäsi vilpittömästi arvostavat kollegat ja startup –yrityksen energisen ja innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Toimistomme sijaitsee Etelä-Haagassa hyvien yhteyksien äärellä.

120x120px_adwords_academy_SituPro

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy