Animagi

Animagi ja Univet ovat Suomen johtavia eläinlääkäriasemaketjuja, joissa hoidetaan pääosin koiria, kissoja, eksoottisia eläimiä ja hevosia. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista ja lämminhenkistä palvelua 54 eläinlääkäriasemalla läpi Suomen. Verkostossamme työskentelee noin 700 eläinlääkäripalveluiden ammattilaista ja teemme yhdessä pitkäjänteisesti työtä koko alan kehittämiseksi. Hallinnollinen tiimimme työskentelee Vantaan Tammistosta käsin. Animagi ja Univet ovat pohjoismaalaisen Evidensian suomalaisia tytäryhtiöitä.

Etsimme tuottajaa markkinoinnin ja viestinnän tiimiin

Uutisoit yhtiössämme ja eläinkentässä tapahtuvista kiinnostavista asioista niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja saat ihmiset syttymään niistä. Olet utelias ja lähdet mielelläsi hankkimaan lisää tietoa, jotta saat luotua uutisenjyvästä vastaanottajaa kiinnostavan kokonaisuuden. Saat kädenkäänteessä aikaan sujuvaa ja vaikuttavaa tekstiä ja osaat mukauttaa sisällön eri kanaviin olennainen kylki edellä. Sinulta onnistuu sisällön jalkauttaminen mm. verkkosivuille, asiakaskirjeisiin, sosiaaliseen mediaan ja sisäiseen viestintään. Työkalujen avulla seuraat, miten tuottamasi sisältö otetaan vastaan ja toimii ja osaat hyödyntää tämän palautteen kehittyäksesi työssäsi. Olet mukana tuottamassa digitaalista markkinointia ja pääset työssäsi hyödyntämään Adwords Academyn oppeja. Graafinen osaaminen on sinulle hyödyksi, muttei välttämätöntä.

Sinulla on vahvoja aikaisempia näyttöjä sisällöntuotannosta – voit hyvin olla vasta valmistunut tai sisällöntuotannon, viestinnän- tai markkinoinnin konkari. Toivomme sinulta hyvää kirjallista suomen kielen taitoa, kykyä tuottaa ripeästi eri tyyppisiä tekstejä erilaisiin tarpeisiin, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja reipasta otetta työhön. Olet kiinnostunut paneutumaan sekä eläinten hoitoon että yritystoimintaamme liittyviin aiheisiin ja sinulla on kokemusta eläimistä työn, koulutuksen tai oman harrastamisen kautta.

Tarjoamme sinulle nopeatempoisen ja kiinnostavan työympäristön sekä näköalapaikan eläinten ja eläinlääkäripalveluiden maailmaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

120x120px_adwords_academy_Animagi+Univet

 

 

 

Tutustu meihin: www.animagi.fi

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy