Fabula Productions Oy

Fabula on videoviestintäkokonaisuuksien tarjoamiseen erikoistunut nuori start-­up yritys Espoon Leppävaarasta. Fabula luo ja ylläpitää videoviestinnän tarpeisiin rakennettuja verkkokokonaisuuksia, jotka mahdollistavat asiakkaillemme vaivattoman keinon tehostaa omaa viestintäänsä. Fabulan palvelut kattavat videoviestinnän strategisen suunnittelun, videoiden kuvaukset, editoinnit ja www-­alustat videoiden julkaisemiseksi. Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaillemme tehokkaita ja vaivattomia digitaalisia videoviestintäkokonaisuuksia.

Haemme nyt videoviestinnästä ja verkkotyökaluista kiinnostunutta vahvistusta tiimiimme. Toivoimme hakijoilta innovatiivisuutta, luovuutta ja valmiutta toimia vaihtelevissa videoviestinnän tehtävissä. Työtehtävät sisältävät sekä sisäisiä kehityshankkeita että asiakastyöhön liittyvää suunnittelu-­ ja tuotantotyötä. Katsomme eduksi, jos hakijalla on kokemusta videoviestinnästä ja kiinnostusta hyödyntää verkon analytiikkatyökaluja videoviestinnän kehityksen ja raportoinnin tukena. Ennen kaikkea odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä!

120x120px_adwords_academy_Fabula

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy