Klikki

Klikki –konserni on Pohjoismaiden johtava digimarkkinointitoimisto, joka liittyi osaksi Nordic Morning -konsernia kesäkuussa 2012. Klikki toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa ja työllistää yli 70 asiantuntijaa. Klikki tarjoaa palveluja neljällä osa-alueella: Klikki Search – hakukonemarkkinointi ja hakukoneoptimointi (SEO) –palvelut, Klikki Display – kehittyneet display –ratkaisut, Klikki Social – brändin ja myynnin edistämistä sosiaalisen median avulla ja Klikki Analytics – verkkosivujen analysointi, konversio-optimointi ja integroidut raportointipalvelut.

Etsimme digimarkkinoinnista kiinnostunutta, määrätietoista ja nopeasti oppivaa tyyppiä osaksi yhä kasvavaa joukkoamme. Pääset työskentelemään sinullekin tuttujen yritysten digitaalisen markkinoinnin parissa osana rentoa mutta ammattitaitosta asiantuntijatiimiämme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi Pohjoismaiden johtavan digimarkkinointitoimiston kyydissä. Sinulla on mahdollisuus oppia uutta päivittäin työkaveriesi avittamana ja käytännön asiakastyötä tehden. Arvostamme liiketoimintaymmärrystä, tulosvastuullisuutta sekä muutoksen sietokykyä. Plussana pidämme venäjän kielen taitoa. Hae nyt ja liity osaksi kasvutarinaamme!

Lue lisää: www.klikki.com

 

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy