Netrauta

Haluatko haasteellisiin tehtäviin Suomen mukavimpaan digitiimiin? Netrauta.fi ja Taloon.com ovat osa Bygghemma Groupia, Pohjoismaiden suurinta kodin sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppayhtiötä. Kasvamme kovaa vauhtia samalla kun teemme sisustamisesta, remontoinnista ja rakentamista helpompaa asiakkaillemme. Verkkokauppojen lisäksi meillä on kaksi nykyaikaista showroomia, jotka tarjoavat laadukkaiden tuotemerkkien edustuksen Vantaan Tammistossa ja Lempäälän Ideaparkissa. Muut toimipisteemme sijaitsevat Riihimäellä ja Hämeenlinnassa.

Etsimme SEM Specialistia

Haemme tiimiimme henkilöä kehittymään hakukonemainonnan tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa verkkokaupan AdWords-mainonnan toteuttaminen ja optimointi, sekä verkkoanalytiikan hyödyntäminen. Pääset lisäksi tuottamaan sisältöä sosiaalisen median kanaviin muiden markkinointitoimenpiteiden ohella. Sinulta löytyy kiinnostusta verkkokauppa-alaa kohtaan. Sinua odottaa draivikas työporukka, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Työskentely tapahtuu pääosin Vantaan toimipisteessämme.

120x120px_adwords_academy_Netrauta

 

 

120x120px_adwords_academy_Taloon

 

 

Lue lisää meistä: netrauta.fi & taloon.com

 

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy