Papu Design

Papu on nuori ja nopeasti kasvava suomalainen lastenvaate- ja lifestyle brändi, joka on saanut runsaasti huomiota kansainvälisillä markkinoilla. Tuotamme omaa Papu-lastenvaatemerkkiä, jolla on n. 30 suomalaista ja 45 kansainvälistä jälleenmyyjää. Tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan johtavista lasten design-vaatemerkeistä.

Haemme nyt kahta, kansainvälistä kokemusta työstä tai reissuilta kerryttänyttä reipasotteista ihmistä vahvistukseksi tiimiimme. Tarvitsemme työtäpelkäämättömän myynnin- ja markkinoinnin assistentin, jonka toimenkuva käsittää kaikkea verkkokauppatilausten käsittelystä sosiaalisen median viestinnän suunnitteluun ja messumyyntiin. Toista osaajaa haemme kansainväliseen B2B-myyntiin. Tarjolla on ehdokkaan työhistoriasta riippuen jopa kv-myyntipäällikön paikka. Hakijalla on tärkeää olla ennenkaikkea kova into oppia koko ajan lisää.

120x120px_adwords_academy_PAPU

 

 

 

Tutustu meihin: papustories.com

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy