Redland

Vaikuttavan markkinoinnin valtakunta

Redland on Helsingissä ja Lahdessa toimiva 16-henkinen ja tasaisesti kasvava mainos- ja viestintätoimisto. Luomme asiakkaille sekä tuloksia että tyytyväisyyttä. Vahva digitaalinen osaaminen on meille merkittävä kilpailutekijä.

Tavoitetilamme on olla alan palvelevin mainostoimisto, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat ja onnellisin henkilökunta.

Vahvistamme digimarkkinoinnin osaamista. Ymmärrät digimarkkinoinnin kenttää ja olet valmis kehittämään omatoimisesti osaamistasi ja jakamaan osaamistasi asiakkaille ja kolleegoillesi. Tehtäväsi on jalkauttaa asiakkaan kampanjat digikanaviin tuloksellisesti ja oikea aikaisesti sekä ylläpitää jatkuvaa mainontaa.

120x120px_adwords_academy_Redland

 

 

 

Tutustu meihin: redland.fi

Vaikuttavan markkinoinnin valtakuntakunta

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy