Rubic HR Finland Oy

Rubic on liiketoiminnan digitalisointiin erikoistunut 15 asiantuntijan yritys Espoon Leppävaarasta. Toimimme asiakkaidemme asiantuntijakumppanina digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden kartoituksissa, kilpailutuksissa sekä toimitusprojekteissa ja teknologioiden käyttöönotossa. Tavoitteenamme on asiakkaidemme liiketoiminnan hallittu digitalisointi.

Haemme nyt leveyttä verkkotyökalujen asiantuntijoidemme joukkoon. Toivomme, että olet henkilönä avoin uuden tutkija, joka haluaa eturintamassa löytää uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme liiketoiminnan digitalisoimiseksi sekä kehittämiseksi. Et pelkää uusia haasteita, olet tiimipelaaja ja omaat halun vastata asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin. Rubicin asiantuntijana pääset työskentelemään sekä yrityksen sisäisissä kehityshankkeissa että resurssina asiakashankkeissa. Oppimishalun lisäksi toivomme hakijoilta ennen kaikkea aitoa kiinnostusta verkkotyökaluja ja niiden hyödyntämistä kohtaan.

120x120px_adwords_academy_Rubic

 

 

 

Tutustu meihin: www.rubic.fi

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy