Mielenkiintoiset työtehtävät kehittävät asiantuntijuuttasi

Google AdWords on klikkauskohtaiseen hinnoitteluun perustuva online-markkinoinnin työkalu, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja hakukone-, ohjelmallisten ja mobiilimainoskampanjoiden luomiseen ja hallintaan. AdWords on noussut keskeiseksi markkinointikanavaksi, mutta samaan aikaan alan ammattilaisista on syntynyt kova pula.

Millaiseen rooliin haluat?

AdWords Academyn kautta työntekijöitä rekrytoivat muun muassa online-mainontaan erikoistuneet Googlen kumppaniyritykset sekä AdWordsia itse aktiivisesti hyödyntävät, niin kuluttajille kuin yrityksille suunnattuja tuotteita valmistavat, yritykset. Yritykset etsivät henkilöitä monipuolisiin digitaalisen median ja hakukonemarkkinoinnin toteutustehtäviin. Tuleva työsi voi liittyä myös hakukoneoptimointiin tai kampanjoiden analytiikkaan. Yrityksestä riippuen pääset joko syventymään tiettyyn aihealueeseen tai vaihtoehtoisesti hallitsemaan laaja-alaista ja monipuolista kampanjoiden toteutuskenttää. Rekrytoivan koulutusohjelman osallistujana sinulle etsitään rooli, joka parhaiten vastaa taustojasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Tämän sivuston kautta voit tutustua osaan rekrytoivista yrityksistä sekä niiden tarjoamista työtehtävistä. Lukuisa joukko muitakin yrityksiä etsii AdWords Academyn kautta uusia tekijöistä riveihinsä.

Uusia osaajia rekrytoivat mm.

Ohjelman ajan työskentelet koulutussopimuksella

Kuusi kuukautta kestävän AdWords Academyn ajaksi solmitaan koulutussopimus sinun ja yhteistyöyrityksesi välille. Ohjelman ajan työskentelet kokopäiväisesti yhteistyöyrityksessäsi. Työaika, salassapito- ja muut velvollisuudet ovat sinulla vastaavat kuin yrityksen muilla työntekijöillä. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsuhteen solmiminen sinun ja yrityksen välille ohjelman päätyttyä. Ohjelman ajalta voit saada sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta. Ohjelmaan kuuluu viikon mittainen lomajakso.

Lue lisää: Koulutus | Hae nyt!

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy