Zeeland

Zeeland Media Group on digitaaliseen markkinointiin erikoistunut mediatoimisto.
Olemme osa Zeeland Family -markkinointitoimistoa, joka on pörssiin listattu markkinointiviestinnän konserni, joka työllistää yli sata markkinointiviestinnän ammattilaista. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Asiakkaamme ovat kotimaisia ja ulkomaisia eri kokoisia mainostajia sekä verkkokauppoja. Haemme asiakkaillemme aktiivisesti liiketoiminnan kasvua ja markkinoinnin kustannustehokkuutta. Hakumainonta, hakukoneoptimointi, analytiikka, sosiaalisen median mainonta ja ohjelmallinen ostaminen ovat osa avainosaamistamme, mutta tarjoamme myös kaikki perinteiset mediatoimistopalvelut.

Työnantajana tarjoamme dynaamisen kasvuympäristön ja todellisen näköalapaikan digitaalisen markkinoinnin maailmaan.

Työnkuva

  • hakumainonnan ylläpito ja optimointi
  • RTB/ohjelmallinen ostaminen
  • display-mainonnanhallinta ja optimointi
  • analytiikka
  • hakukoneoptimointi

Pääset työskentelemään kotimaisten isojen mainostajien ja erikokoisten verkkokauppojen kanssa, näköalapaikka digitaalisen markkinoinnin maailmaan, nopeasti kasvavaan markkinointiviestintäkonserniin. Toimitilat Helsingin ydinkeskustassa, loistava näytönpaikka ja enenemismahdollisuudet omien kykyjen mukaa

120x120px_adwords_academy_Zeeland

 

 

 

Tutustu meihin:
www.zmg.fi
www.zeelandfamily.fi

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy