Jätä yhteydenottopyyntö

Sertifioituja digitaalisen markkinoinnin tekijöitä nopeasti ja joustavasti

Etsitkö online-mainonnan tekijää? AdWords Academy in collaboration with Google -koulutusohjelman kautta voit löytää yritykseesi hakukonemainonnan tulevan tähden.

AdWords Academy in collaboration with Google on jo kuudetta kertaa järjestettävä rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta Googlen kumppanit ja asiakkaat voivat rekrytoida ja kouluttaa uusia ammattilaisia digitaalisen markkinoinnin tehtäviin. Viimeisen kolmen vuoden aikana yritykset ovat rekrytoineet jo yli 130 henkilöä AdWords Academystä.

Ohjelman osallistujat työskentelevät 6 kk kokopäiväisesti yrityksessänne ja saavat 19 päivän asiantuntijakoulutuksen, joka tähtää Google AdWords Professional -sertifiointiin.

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille paras tulevaisuuden tähti! Seuraava toteutus alkaa marraskuussa ja hakijavalinnat ovat jo käynnissä. Viimeksi saimme yli 400 hakemusta, joten teillekin löytyy varmasti sopiva osaaja.

Riskitön rekrytointitapa yrityksille

  • Säästä aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen.
  • Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.
  • Riskittömämpi ja kustannustehokkaampi rekrytointikanava (ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus).

Huipputason asiantuntijakoulutus valmistaa kovia osaajia

Koulutuksessa käsitellään mm. online-mainonnan kenttää, Adwords-kampanjoiden luomista, seurantaa, analysointia ja optimointia, web-analytiikkaa, ohjelmallista mainontaa, hakukone- ja konversio-optimointia, sosiaalisen median mahdollisuuksia, sekä mediasuunnittelua digimedioissa.

Koulutusohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting ja ohjelmaan kuuluvat koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Google Finlandin kanssa. Kouluttajina toimii myös asiantuntijoita Googlen kumppaniyrityksistä kuten Tulokselta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Jenny von Knorring, 050 366 9801, jenny.vonknorring@saranen.fi

www.saranen.fiwww.barona.fi

Yhteistyössä
Kuva: yhteistyokumppani FEC
Yritys, kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
Ohjelmajohtaja
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti - kuinka siistiä!

Vivi Brooke

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

”Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy